gallery

GALLERY

A selection of our productions

Textiel bedrukking

Textiel bedrukking is mogelijk vanaf 1 stuk met DTG druktechniek, waarbij met watergedragen inkten fotorealistische creaties worden bereikt. We werken ook met DTF, flex en flock transfers en zeefdruk.  Informeer naar de mogelijkheden. Kleine en grote oplagen zijn mogelijk. 

Autobelettering

Auto's en bestelwagens zijn een rijdend visitekaartje. Je kan deze heel strak en sober beletteren of je kan er een echt statement van maken, aan jouw de keuze: wij werken graag je ideeen uit!

Raam- en gevelbelettering

De vitrine of zelfs de gevel van je winkel is een uithangbord waar je je zaak mee in de kijker kan plaatsen. Een logo, informatie, een tijdelijke aktie of boodschap, openingsuren of een gigantische foto,... The sky is the limit!

varia

We zeiden het al: the sky is the limit en Creavisto staat voor 'Creative Visual Tools', dat wil zeggen dat we gewoon alles wat er te bedrukken valt, kunnen bedrukken. XXL of piepklein, grenzeloos ambiteus of uiterst bescheiden,... Wil jij ergens je naam op zien verschijnen, kom dan eens vrijblijvend op de koffie en we bespreken graag de mogelijkheden, ook bijvoorbeeld binnen jouw persoonlijk vooropgesteld budget. 

Alle drukwerken, spandoeken, reclameborden, goodies, weggevertjes, merchandising, we hebben het allemaal!